PORTFOLIO
Plaquette voor opening herinneringsroute Prof. mr. Pieter van Vollenhoven opende het WO2 & Vliegeniersmuseum in Fort Vuren. Het museum vormt samen met een herinneringsroute een eerbetoon aan de bemanning van zes geallieerde vliegtuigen die tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn neergestort op grondgebied van de huidige gemeente Lingewaal.
Informatiebord langs de herinneringsroute. Onthulling van 1 van de 6 Memorial Boards langs de herinneringsroute. De "Memorial Boards" langs de route worden door familieleden van de vliegeniers onthuld.
Informatieborden in de Noordwaard (De Biesbosch) Gemeente Werkendam Veel actuele informatie over de nieuwe Noordwaard op de parkeerplaatsen bij het Steurgat.
Wildcard voor NL Delta Biesbosch Haringvliet. Het Mooiste Natuurgebied van Nederland. In opdracht van Parkschap NP de Biesbosch heeft Buro Glaap de kaarten ontworpen voor het bidbook NL Delta Biesbosch Haringvliet. Via deze link kunt u het bidbook bekijken: https://issuu.com/biesbosch/docs/bidbook_lr-def_01_72f133759b60df
zie ook publicatie op: www.pretwerk.nl (Website voor ondernemend recreatienieuws)
Overzichtskaart Alblasserwaard-Vijheerenlanden Voor AlblasserwaardVijfheerenlandengids.nl . Online zoekportal voor alle bedrijven in de streek Alblasserwaard-Vijfheerenlanden.
Informatieborden langs Linieroute WO I in opdracht van Erfgoed Altena Van Vuren tot aan Werkendam staan een tiental informatieborden langs de Linieroute. Een fietsroute die langs opjecten komt die ons herinneren aan de WO I. Volgend jaar zal deze route worden aangevuld met een aansluitende route, die weer zal eindigen bij Fort Vuren, maar dan langs objecten die een relatie hebben met Wereldoorlog II.
Onthulling VanBakenNaarBakenKaart Polder Jannezand In polder Jannezand staat de Rattenkeet. In samenwerking met VVV Altena Biesbosch en natuur- en milieuvereniging VMB uit Hank is de Rattenkeet, vroeger de slaapplaats voor de Griendwerkers uit de Biesbosch, omgetoverd tot een klein rust- en informatiepunt voor de recreant. De kaart geeft veel actuele informatie over de streek, maar neemt u ook mee in de historie van Polder Jannezand. Een bezoek waard!
Ontwerp en realisatie van een informatiebord BuroGlaap coördineert het hele traject, van ontwerp tot aan de realisatie en plaatsing van een frame. Alle communicatie loopt via één en dezelfde persoon, dat is voor de opdrachtgever wel zo handig.
VBNB-kaart op het Janus Baks Bastion vesting Woudrichem Informatiebord over Woudrichem en de toeristische bezienswaardigheden in de omgeving. Hierop is onder andere te zien de route van het Liniepad naar fort Bakkerskil, Slot Loevestein, maar ook zijn objecten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie, zoals forten en groepsschuilplaatsen, weergegeven.
VBNB-kaart TOP Wijkse Bol De tweede VanBakenNaarBaken-kaart in het Land van Altena. Deze is onlangs geplaatst bij Toeristisch Overstappunt Wijkse Bol te Wijk en Aalburg.
Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland Drieluik informatiemapje, met aan de binnenzijde 3 fietsroutes in kaart gebracht.
Wandelen en fietsen van baken naar baken Niet de wandel- of fietsknooppunten zijn leidend, maar de bakens in het landschap bepalen uw route. Zo beleeft en ontdekt u op een andere manier het gebied en komt u eerder op verrassende lokaties.
Concrete Coaching De verbeeldingskaart als tool in teambuildingsessies en/of bij (persoonlijke) ontwikkelingstrajecten. Het brengt de discussie op een humorvolle manier op gang doordat gebruik wordt gemaakt van verrassende, aansprekende symbolen en herkenbare ‘wegen’ en ‘streken’.
© Copyright Buro Glaap